Hoe te Voorkomen dat de Afscherming – Welke Vormen van Hypotheken Kan ik Krijgen?

In dit artikel zullen we de verschillende soorten van hypothecaire leningen te bespreken en hoe ze invloed hebben op uw krediet. Je zou versteld staan ​​van het aantal misvattingen die buiten zijn er ongeveer hypotheken. We zullen betrekking hebben zowel de positieve als negatieve aspecten van alle hypotheken, zodat u een beter inzicht kan krijgen.

Het eerste type hypotheek is een lening. Equity leningen zijn bedoeld om dekking hypotheek betalingen, vermeerderd met rente. Deze types van leningen zijn doorgaans de eerste hypotheken die je ooit zal gelden voor. Door het aanvragen van een hypotheek, zult u in staat om geld te lenen aan de voorkant in de vorm van een lening.

Omdat de lening zelf tegen uw huis is beveiligd, is het veel moeilijker om af te schermen op een huis als je standaard op de lening. Dit is goed nieuws voor huiseigenaren die niet hoeven te maken over het betalen van een hypotheek, maar het maakt het ook zeer moeilijk om een ​​huis te kopen met een lening.

De tweede hypotheekvorm wordt een vast tariefhypotheek. Deze leningen zijn meestal veel duurder dan een lening en bieden vaak een lagere uitkering ook. Vaste rente hypotheken hebben ook een hogere rente, omdat de hoeveelheid geld dat u betaalt voor uw hypotheek elk jaar toeneemt.

Met een vaste rente hypotheek, de geldschieter heeft een vaste rente, die maakt het veel gemakkelijker om te voorspellen wat je zult elke maand moeten betalen. Dit is niet het geval met een variabele rente hypotheken, die fluctueren met de markt en de oorzaak huiseigenaren om hun huizen te verliezen.

Het derde type hypotheek is een traditionele hypotheek. Traditionele hypotheken komen met veel van dezelfde voordelen als vaste rente hypotheken, zoals lagere rente en langere looptijden.

Wanneer u een aanvraag voor een traditionele hypotheek, uw bankier stelt de hoeveelheid geld die u verschuldigd bent met een bepaalde snelheid, en dat is het. Ze donot hebben de mogelijkheid om uw hypotheek te herfinancieren.

In tegenstelling tot andere vormen van hypotheken, kun je niet een lening modificatie, wat betekent dat de geldschieter wordt verhinderd af te schermen op uw huis, want je hebt gekregen in een financiële situatie die buiten hun controle te krijgen. Echter, de geldschieter in staat zijn om te onderhandelen met uw schuldeiser en proberen om u te krijgen een schuldenregeling.

Een andere veel voorkomende hypotheekvorm is een home equity lijn van het krediet. Home equity leningen geven u de vrijheid om geld te trekken uit uw huis wanneer u maar wilt, zonder enige belasting betalen over het geld dat u lenen.

Toch moet u zich ervan bewust dat wanneer je probeert om afscherming van uw huis te voorkomen, moet u voorzichtig uw huis te vallen in slechte krediet niet te laten zijn. Als u geconfronteerd met afscherming, moet u uw huis snel te verkopen. Het zal uw credit score te helpen als je verblijf in uw huis voor zes maanden of meer.

Terwijl de kosten voor het kopen van een huis vergoedingen kostbaar lijkt, moet uw maandelijkse betalingen meer dan make-up voor de vergoedingen. Het enige nadeel aan het kopen van een huis met slecht krediet is dat je zal moeten om te verhuizen van uw huis.

De meeste mensen hebben een probleem met de terugbetaling van belasting op onroerende goederen op tijd, dus als je geconfronteerd met een afscherming, moet je echt proberen om uw onroerendgoedbelasting betaald voordat je verhuist. Zelfs als je niet kan veroorloven om ze op tijd betaalt, kunt u uw huis verkocht op een veiling om uw belasting op onroerende goederen te wissen.

Leave a comment