Hoe om Verhindering te Vermijden, Terwijl U Dezelfde Geldverstrekker

De stappen die betrokken zijn bij de aankoop van een huis zijn van vitaal belang voor huiseigenaren die van plan zijn om te kopen van dezelfde geldgever ze voor de afgelopen jaren zijn geweest. Een slechte aankoop van de vorige geldschieter zou kunnen leiden tot uitsluiting, waardoor het van essentieel belang om een ​​geschikte hypotheek te vinden terwijl het beheer van alle zorgen die betrokken zijn bij het kopen van een huis.

Ten eerste moet de homebuyer contact op met de vorige pandhouder en de zaak te bespreken. De pandhouder zal willen ervoor zorgen dat de hypotheek is nog steeds van kracht, of maak duidelijk dat de koper niet van plan om het pand te krijgen. Dit is de eerste stap op weg naar een succesvolle afscherming.

Als het huis is een goede koop, zal het retentierecht houder ook willen in contact met de koper zo spoedig mogelijk. Dan zal de pandhouder werken een alternatief betalingsschema voor de koper. Dit betalingsschema is zo ingesteld dat het pand zal worden afbetaald voordat het moet worden afgeschermd.

Huiseigenaren moet een lijst van alle kosten in verband met de afscherming te maken. Wees bereid om juridische kosten, de kosten van de invoering van de woning op de markt, en zijn inclusief een akte in plaats van afscherming. Zorg ervoor dat u al uw opties te onderzoeken vóór de ondertekening van het contract.

De belangrijkste stap in de aankoop van een huis van een geldschieter is erachter te komen of het huis werd afgeschermd. Huiseigenaren kunnen deze informatie opvragen door ofwel het invullen van een lening aanvraag voor verkoop aan de kredietgever te worden ingediend, of door het invullen van een Fannie Mae afscherming zoekformulier. Huiseigenaren kan nodig zijn om deze vormen aan de uitlener faxen.

Vervolgens moet de huiseigenaar informatie uit het verleden pandhouder aan te vragen. Geldschieters vereisen bewijs van de pandrechten, warrants en pandrechten door de arrondissementsrechtbank. Vaak leners moeten een bewijs van hun inkomen aan de pandhouder kan bepalen hoeveel het gaat kosten om de woning afgeschermd hebben laten zien.

De huiseigenaar moet een aanvraagformulier op de hypotheek bedrijf in te vullen voor de nodige informatie. De huiseigenaar kan dan de nodige documenten voor te leggen aan de uitlener. Soms is de kredietgever zal contact opnemen met de pandhouder direct, wat handig is om uit te vinden hoeveel geld de pandhouder bereid is te geven.

Er zijn ook andere werkwijzen voor het in contact brengen lien houder. Sommige kredietverstrekkers zullen toestaan ​​dat de huiseigenaren om de pandhouder direct contact op, en het onderpand houder zal deze informatie gebruiken om te beslissen al dan niet op de schermen uit te voeren. Andere geldschieters kan de kredietnemer nodig hebben om een ​​brief te sturen naar de pandhouder het aanvragen van informatie en het aanvragen van de geldschieter om de afscherming procedure te volgen.

Ten slotte zal de huiseigenaar moet opnemen met de kredietgever en het opzetten van een afspraak om de woning te zien. De lening officier kan de stappen die betrokken zijn bij de afscherming proces, zoals hoeveel het gaat kosten om het huis afgeschermd, en hoeveel de geldschieter zal ontvangen uit te leggen. Het is ook belangrijk om uit te vinden hoeveel tijd de afscherming zal nemen.

De huiseigenaar kan dan in het huis te komen om te onderhandelen termen met de kredietgever. Als de twee partijen niet tot een akkoord te bereiken, kan de huiseigenaar tijd om te zoeken naar een nieuwe thuis worden gegeven. Als de huiseigenaar is niet in staat om een ​​huis te vinden binnen een bepaalde tijd, kan de huiseigenaar de woning op de markt en proberen om het te verkopen.

Een lening modificatie is ook een manier om te voorkomen dat af te schermen op een huis. Veel huiseigenaren worden geconfronteerd met het vooruitzicht van afscherming, maar hebben bevonden zich in een hardheidsclausule situatie. De overheid heeft het mogelijk voor gekwalificeerde huiseigenaren om een ​​aanvraag voor lening wijzigingen door het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling (HUD) gemaakt.

Het maakt niet uit welke methode wordt gebruikt, moet een huiseigenaar bereid zijn om te gaan met een afscherming. Om uitsluiting te voorkomen, moet de lener zorgen voor de kredietgever weet van de situatie en dat ze willen een akkoord te bereiken. Zodra er een akkoord wordt bereikt, moet de lener op zoek gaan naar een nieuwe thuis snel, zodat ze niet achterop raken in de betalingen en af ​​te schermen van de woning.

Leave a comment