Hoe Om Te Stoppen Met Een Afscherming En Hoe Om Eruit Te Komen Van Een Hypotheek Af Te Schermen

Er zijn vele opties beschikbaar om te helpen je uit een af ​​te schermen. Als u de huiseigenaar in kwestie zijn geweest, heb je waarschijnlijk al gemerkt een bericht op uw deur dat het huis is opgemaakt voor de veiling. Het is waarschijnlijk dat u hebt geprobeerd te onderhandelen over een eerlijke prijs en bood een soort van deal om het huis te bewaren.

Je kunt je afvragen wat je nu dat er geen optie voor het opslaan van de woning kan doen. Als de kredietgever reeds op het terrein is afgeschermd, is het aan jou om een ​​manier om te stoppen afscherming vinden. In de meeste gevallen zal het een bepaalde hoeveelheid geld nodig hebben.

U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om een ​​deel van het geld dat verschuldigd is te krijgen. Als u over voldoende eigen vermogen in uw huis niet hebt, kan deze optie onmogelijk zijn. Je zou ook kunnen overwegen een optie waar u het huis te verkopen en de opbrengst gebruiken om te betalen uit de home equity lening.

U kunt ook proberen om de kredietgever tot een gedeeltelijke betaling die nog steeds de betalingen zou accepteren, maar zou ook de minimale betaling op de notitie te maken. Als u denkt dat deze optie voor u werken, is het belangrijk om contact op met de kredietverstrekker en krijg een brief van hen waarin staat dat u bereid bent om opnieuw te onderhandelen over zijn.

Hoewel het moeilijk om weg te lopen van het huis wanneer de lening is afgeschermd kan zijn, is het ook moeilijk om de hypotheek niet aflossen. Zodra een noot wordt afgeschermd, is de geldschieter geen rechten om het pand te hebben. Zij mogen niet in staat zijn om het huis te verkopen op alle of één of meer van het verschuldigde bedrag op de notitie.

Er is een oplossing beschikbaar om te helpen u in uw huis met betaalbare betalingen. Veel mensen realiseren zich niet dat het proces is niet zo eenvoudig als het klinkt. Er zijn veel zaken die u moet zich bewust zijn van als u wilt een succesvolle keuze te maken. U zult ook moeten omgaan met de belasting pandrechten. Zij kunnen u in grote financiële risico. Aangezien er verschillende bedragen van de belasting pandrechten op een woning, moet u om hulp te krijgen om de juiste plan voor uw situatie te vinden.

Als u op uw huis lening of een andere schuld in gebreke zijn gebleven, zal het waarschijnlijk worden weergegeven op uw credit verslag. De kredietbureaus niet dol op hun naam verbonden aan terugbetaalde leningen, ook al zijn ze meestal accuraat. Er zijn kredietverstrekkers die u kunnen helpen uw krediet te herbouwen door u te helpen om de schuld te vereffenen.

Wanneer u op een lening in gebreke zijn gebleven, zal je brieven ontvangen van de geldschieter waarin u wordt gevraagd om betalingen te doen. U kunt een telefoontje of zelfs een bezoek van een sheriff of een agent te ontvangen. Deze bezoeken brengen vaak op gevoelens van angst en intimidatie.

Het beste wat te doen is om kalm te blijven en het gebruik van de diensten van een hypotheek adviseur om u te houden van het krijgen in de afscherming proces. Je moet met één over manieren om het doen van betalingen, terwijl ook het maken van de betalingen op tijd te spreken. Bijvoorbeeld, kunt u uit te werken een betaling plan dat u toestaat om slechts een kleine betaling per maand.

Het belangrijkste doel is om een ​​lange termijn oplossing voor uw probleem te maken. Je moet een plan en een manier om uw betalingen op tijd te houden. Je zult in staat om te werken met de raadgever van een oplossing die zal u toelaten om uw huis te vinden.

Er zijn vele opties beschikbaar om te helpen u de afscherming te stoppen. U kunt uw lening vergeven en een tweede hypotheek voor slechts een paar duizend dollar te hebben. U kunt de verlegenheid van het hebben van een afscherming van uw credit verslag te voorkomen en te onderhandelen over een schikking die u zal toestaan ​​om uw huis te houden.

Leave a comment